Ξεπούλησε στην Ιαπωνία το PlayStation 5

Ξεπούλησε στην Ιαπωνία το PlayStation 5

Μπορεί το PlayStation 5 να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως οι Ιάπωνες έχουν αγκαλιάσει τη νέα κονσόλα της Sony, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι όλα τα κομμάτια που ήταν διαθέσιμα για τις προ-παραγγελίες ξεπούλησαν.

Το γεγονός επιβεβαίωσε σε ρεπορτάζ του και το VGC, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως λόγω της υψηλής ζήτησης, οι προ-παραγγελίες που έγιναν έχουν εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα τεμάχια της χώρας. H Sony επίσης αναφέρει πως λόγω κορονοϊού και για την ασφάλεια όλων, αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα events εντός των καταστημάτων, τα οποία πλέον καλούν τους πελάτες τους να προβούν σε προ-παραγγελία ώστε να μπουν σε λίστα αναμονής για μελλοντικές παραλαβές.

Υπενθυμίζεται ότι το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 19 Νοεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC