Οι μεταγωγείς Huawei CloudEngine Data Center έλαβαν την πιστοποίηση αναγνωρισιμότητας με βάση τα κοινά κριτήρια EAL4+

Οι μεταγωγείς Huawei CloudEngine Data Center έλαβαν την πιστοποίηση αναγνωρισιμότητας με βάση τα κοινά κριτήρια EAL4+

Πρόσφατα, οι μεταγωγείς data center της σειράς CloudEngine 16800, 8800 και 6800 της Huawei υποβλήθηκαν σε αξιολόγηση ασφαλείας από το SGS Brightsight, το πιο δημοφιλές εργαστήριο αξιολόγησης ασφάλειας στον κόσμο και έλαβαν την αξιολόγηση Common Criteria (CC) Επίπεδου 4 Augmented (EAL4+) — το υψηλότερο επίπεδο διασφάλισης για προϊόντα δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο, αυτές οι σειρές μεταγωγέων έγιναν τα πρώτα μοντέλα της βιομηχανίας που πέτυχαν την πιστοποίηση CC με πανομοιότυπες αξιώσεις λειτουργικότητας ασφαλείας του Network Device Collaborative Protection Profile (NDcPP).

Η CC εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα και οι λύσεις ΙΤ πληρούν ορισμένα επίπεδα ασφάλειας, αξιοπιστίας και προστασίας ιδιωτικότητας. Είναι η πιο ευρέως αναγνωρισμένη και αξιόπιστη πιστοποίηση ασφάλειας προϊόντων ΙΤ στον κόσμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημαντικός γνώμονας για την αξιολόγηση της ασφάλειας των προϊόντων κατά την κατασκευή εταιρικών λύσεων ΙΤ.

Ο Kai-Fan Chang, COO της SGS Brightsight στην Ασία, δήλωσε: «Το SGS Brightsight είναι ένα κορυφαίο εργαστήριο αξιολόγησης ασφάλειας στον κόσμο. Είναι τιμή μας που βοηθάμε την Huawei να αποκτήσει πιστοποιητικό CC μέσω της εξαιρετικής μας ομάδας αξιολογητών ασφαλείας. Το πιστοποιητικό CC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποδείξει ότι, σε κορυφαίο επίπεδο κυβερνοασφάλειας, οι μεταγωγείς Huawei CloudEngine data center μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες με βάση τις αξιολογημένες συσκευές».

Καθώς η ψηφιοποίηση σε διάφορους κλάδους αυξάνεται, η νέα υποδομή ΤΠΕ – το θεμέλιο της ψηφιακής οικονομίας – μετασχηματίζεται σταδιακά σε μια αρχιτεκτονική με βάση τα data centers. Με τη σειρά του, αυτό παρουσιάζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα δίκτυα data center όσον αφορά την ασφάλεια και την αξιοπιστία. Από τη μία πλευρά, τα δίκτυα data center πρέπει να ενισχύσουν το σύστημα ασφαλείας τους. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να αντιμετωπίσουν όλο και μεγαλύτερη πληθώρα επιθέσεων.

Ο Wang Wuwei, Αντιπρόεδρος του Huawei Data Center Network Domain, δήλωσε: «Η Huawei αποδίδει ύψιστη προτεραιότητα στην ασφάλεια και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Κατασκευάζουμε το σύστημα ασφαλείας μας για μεταγωγείς data center CloudEngine με βάση διάφορα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της παράδοσης των συσκευών. Οι μεταγωγείς βοηθούν στη δημιουργία δικτύων data centers με κορυφαία αρχιτεκτονική, ολοκληρωμένες λειτουργίες και υψηλή αξιοπιστία, καθιστώντας τους την καταλληλότερη λύση για μία σειρά σεναρίων όπως cloudification, υψηλή υπολογιστική ισχύ (HPC) και δίκτυα storage .»

Portfolio of Huawei CloudEngine data center switches

Οι μεταγωγείς data center Huawei CloudEngine διασφαλίζουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία του προϊόντος στα ακόλουθα επίπεδα:

• Ασφάλεια Αρχιτεκτονικής: Το πλαίσιο ασφαλείας εστιάζει στην ασφάλεια πρόσβασης και λειτουργίας, δημιουργώντας αμυντικές δυνατότητες από επίπεδο σε επίπεδο σε πιθανά σημεία επίθεσης.

• Περιβαλλοντική ασφάλεια: Ένα ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης προϊόντων δημιουργείται μέσω μέτρων όπως η απομόνωση δικτύου, ο έλεγχος ταυτότητας ασφαλείας και η ελαχιστοποίηση αδειών.

• Ασφάλεια απελευθέρωσης και ανάπτυξης: Μέσω της άμυνας κατά της παραβίασης πληροφοριών, της ανίχνευσης πηγής και της παράνομης λήψης, τα Huawei CloudEngine data center εφαρμόζουν προστασία ακεραιότητας από άκρο σε άκρο.

Επιπλέον, η Huawei διαθέτει μια ανεξάρτητη πλατφόρμα για τη διενέργεια δοκιμών ασφαλείας στα προϊόντα της, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία των προϊόντων.

Στο μέλλον, η Huawei θα συνεχίσει να καινοτομεί σε προϊόντα δικτύου data center, θέτοντας γερές βάσεις για συνδέσεις υποδομής data center και χτίζοντας ασφαλή και αξιόπιστα data centers επόμενης γενιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC