Οι παλιοί πολεμιστές επιστρέφουν

Οι παλιοί πολεμιστές επιστρέφουν

 

Matsuhana, creative producer του ιαπωνικού studio, δήλωσε στο Eurogamer ότι η Kojima Productions αποφάσισε να μην συμπεριλάβει το πρώτο Metal Gear Solid στη Metal Gear Solid HD Collection επειδή είναι ξεπερασμένο και στα γραφικά και στο gameplay. 

«Τη στιγμή που κυκλοφόρησε (το MGS1) ήταν νέο και φρέσκο, αλλά μια απλή μεταφορά σε HD δεν θα είχε νόημα. Το κάνουμε με το δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι της σειράς, όπου στόχος μας είναι διατηρήσουμε τα παιχνίδια και να τα συστήσουμε στη νέα γενιά. Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με το Metal Gear Solid 1 γιατί τώρα πια είναι πολύ παρωχημένο», ανέφερε το στέλεχος της Konami.

Ο Matsuhana πρόσθεσε ότι η Kojima Productions ελπίζει κάποια στιγμή να γυρίσει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. «Αν θέλουμε να φέρουμε στο προσκήνιο το Metal Gear Solid 1 θέλουμε περισσότερο χρόνο. Όχι μόνο να προσθέσουμε textures μεγαλύτερης ανάλυσης και απλά να το κάνουμε πιο όμορφο, αλλά να βελτιώσουμε το gameplay, να προσθέσουμε νέα στοιχεία στην ιστορία. Θέλουμε να το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά θα πάρει χρόνο. Δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα».Θυμίζουμε ότι έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα remake του Metal Gear Solid στο GameCube από την Silicon Knights.

Το Metal Gear Solid HD Collection περιλαμβάνει τα Metal Gear Solid 2, 3 & Peace Walker και θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους για PS3 και Xbo.

πηγή: gameover

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC