Οι συσκευές Google Pixel μπορεί να αντιμετωπίζουν άλλο ένα κρίσιμο σφάλμα αποθήκευσης

Οι συσκευές Google Pixel μπορεί να αντιμετωπίζουν άλλο ένα κρίσιμο σφάλμα αποθήκευσης

Οι χρήστες των Pixel είναι αδύνατον να ηρεμήσουν. Μετά από μια καταστροφική ενημέρωση που επηρέασε την τοπική αποθήκευση πέρυσι, ένα νέο σφάλμα αποθήκευσης προκαλεί νέο γύρο πονοκεφάλων.

Όπως σημειώνει το 9to5Google, χρήστες Pixel αναφέρουν στο Reddit ότι μετά τη λήψη της ενημέρωσης συστήματος Google Play System Update Ιανουαρίου 2024, ορισμένα τηλέφωνα δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Αυτό εμποδίζει τη συσκευή να έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες, να τραβάει νέες φωτογραφίες, να κατεβάζει εφαρμογές, να καλεί αρχεία εφαρμογών και πολλά άλλα. Η Google είναι ενήμερη για τις αναφορές και υποσχέθηκε να διερευνήσει το θέμα.

Την τελευταία φορά, το πρόβλημα ήταν τόσο τρομερό όσο και, ευτυχώς, περιορισμένο. Μετά την αναβάθμιση σε Android 14, οι συσκευές Pixel με πολλούς χρήστες (είτε από παιδιά-χρήστες, είτε από επισκέπτες, είτε από περιορισμένα προφίλ) δεν μπορούσαν ξαφνικά να έχουν πρόσβαση σε κανένα τοπικό αποθηκευτικό χώρο. Στην καλύτερη περίπτωση, κάποια αρχεία χάθηκαν. Στη χειρότερη περίπτωση, ολόκληρη η συσκευή μπήκε σε ένα σενάριο βρόχου εκκίνησης, με όλα τα δεδομένα να διαγράφονται από το τηλέφωνο.

Η Google κυκλοφόρησε τελικά μια ενημερωμένη έκδοση για την επίλυση του προβλήματος για τις συσκευές που δεν μπορούσαν να εκκινήσουν καθόλου, ακολουθούμενη από μια άλλη ενημέρωση για εκείνες που είχαν κολλήσει σε βρόχο εκκίνησης. Αλλά κάποιοι αναγκάστηκαν να επαναφέρουν τις συσκευές τους στις εργοστασιακές ρυθμίσεις – αν δεν είχαν αντίγραφο ασφαλείας, έχασαν δεδομένα.

Τα καλά νέα είναι ότι η ενημέρωση συστήματος Google Play Ιανουαρίου 2024 δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως. Είναι ξεχωριστή από την ενημερωμένη έκδοση/patch ασφαλείας της 5ης Ιανουαρίου 2024, η οποία έχει δει περισσότερες εγκαταστάσεις. Εάν δείτε ως επιλογή εγκατάστασης την ενημέρωση συστήματος Google Play Ιανουαρίου 2024, ίσως να θέλετε να την αναβάλλετε προς το παρόν.

Με αναφορές που κυμαίνονται μεταξύ Pixel 6 και Pixel 8, αυτό φαίνεται να επηρεάζει τα πιο δημοφιλή και πρόσφατα τηλέφωνα Pixel. Ας ελπίσουμε ότι, αν όντως σας χτύπησε η ενημέρωση και το σφάλμα, η Google μπορεί να κυκλοφορήσει μια άλλη ενημέρωση για να το διορθώσει, όπως την τελευταία φορά. Αλλά δεν θα ξέρουμε μέχρι η Google να το ερευνήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC