Οι Sony, Hitachi και Toshiba ενώνουν τις δυνάμεις του στην αγορά των LCD οθονών

Οι Sony, Hitachi και Toshiba ενώνουν τις δυνάμεις του στην αγορά των LCD οθονών

 

Σύμφωνα με άρθρο Ιαπωνικής εφημερίδας οι εταιρείες Sony, Hitachi και η Toshiba πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην αγορά … της κατασκευής LCD οθονών τουλάχιστον για τις μεσαίες σε μέγεθος οθόνες που χρησιμοποιούνται σε smartphones, tablets και κονσόλες παιχνιδιών χειρός.

Αν το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί η κοινοπραξία θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του χρόνου. Αναφέρεται επίσης ότι θα συμμετέχει και ο ημικρατικός οργανισμός “Innovation Network Corporation of Japan”, ο οποίος θα κατέχει το 70% της νέας εταιρείας. Οι τρεις παραπάνω εταιρείες θα κατέχουν μόνο ένα ποσοστό της τάξεως του 10% η κάθε μία.

Με τις Sony, Toshiba και Hitachi να ενώνουν τις δυνάμεις τους στην αγορά των LCD οθονών μεσαίου μεγέθους, υπολογίζεται ότι θα ελέγχουν το 20% περίπου της παγκόσμιας αντίστοιχης αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC