Ο Robert Downey Jr. αναλαμβάνει τον ρόλο του Victor von Doom στις επόμενες ταινίες Avengers

Ο Robert Downey Jr. αναλαμβάνει τον ρόλο του Victor von Doom στις επόμενες ταινίες Avengers

O Robert Downey Jr. επιστρέφει στο MCU, όχι όμως ως Iron Man. Πλέον θα έχει νέο όνομα και θα φοράει νέα μάσκα, αυτή του Victor von Doom, ενός από τους πιο ισχυρούς του στρατοπέδου των κακών της Marvel. Ο Downey προέβη στην αποκάλυψη στο Hall H stage, όταν εμφανίστηκε με τη μάσκα του Dr. Doom και στη συνέχει την έσκισε, προς έκπληξη του κοινού. Το σχόλιο που έκανε ήταν πολύ απλό, “Νέα μάσκα, το ίδιο καθήκον”.

O Victor von Doom είναι ένας από τους παλαιότερους εχθρούς των Fantastic Four, οπότε η ανακοίνωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω και της επερχόμενης ταινίας Fantastic Four: The First Steps. Στο πλαίσιο της παρουσίας της Marvel Studios στη San Diego Comic-Con 2024 έγινε γνωστό ότι το σκηνοθετικό δίδυμο των Joe και Anthony Russo θα επιστρέψει με το Avengers: Doomsday που θα κάνει πρεμιέρα το 2026 και το Avengers: Secret Wars που θα ακολουθήσει ένα χρόνο μετά. Ο Victor von Doom θα πρωταγωνιστήσει στα δύο αυτά φιλμ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC