Πάνω από ένα δις κινητών με κάμερα θα πουληθούν φέτος

04ED7FCF7D1E68A302E8E58CD6CE1D33

Οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων με φωτογραφική μηχανή θα ξεπεράσουν φέτος τo 1 δισεκατομμύριο συσκευές, σύμφωνα με έρευνα της Strategy Analytics.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις θα αυξηθούν κατά 21% από πέρσι σε 1,1 δισεκατομμύρια κινητά τηλέφωνα, υπερβαίνοντας το 1 δισεκατομμύριο για πρώτη  φορά.

Η αυξανόμενη ποιότητα των υψηλού-επιπέδου smartphones τα καθιστά μια αυξανόμενη απειλή για τις ψηφιακές μηχανές χαμηλότερης ανάλυσης. Η πρόβλεψη για τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων με κάμερες 5-megapixel και πάνω είναι πως θα υπερδιπλασιαστεί αυτή τη χρονιά σε 361 εκατομμύρια τηλέφωνα. Παράλληλα, η αγορά για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές θα κινηθεί στις 130 εκατομμύρια μονάδες.

Εταιρίες όπως η Nokia και η HTC βελτιώνουν συνεχώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων τους ούτως ώστε να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα εικόνας και υπηρεσίες που απορρέουν από αυτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC