Πάνω από $100 εκατομμύρια τα έσοδα του Pokémon Sleep σε λιγότερο από ένα χρόνο

Πάνω από $100 εκατομμύρια τα έσοδα του Pokémon Sleep σε λιγότερο από ένα χρόνο

Το ποσό μπορεί να «ακούγεται» πολύ υψηλό, πάντως το Pokémon Sleep έχει όπως φαίνεται έσοδα $100 εκατομμυρίων και ακόμα μένει μια εβδομάδα πριν τα πρώτα του γενέθλια.

Σύμφωνα με δεδομένα της AppMagic που δημοσιεύει το Pocket Gamer, τα έσοδα του Pokémon Sleep προέρχονται κυρίως από τους Ιάπωνες χρήστες, οι οποίοι έχουν ξοδέψει περί τα $73 εκατομμύρια από τις 17 Ιουλίου 2023 που λανσαρίστηκε. Από τις Η.Π.Α. προέρχονται τα $15 εκατομμύρια και από την Ταϊβάν τα $4 εκ.

Από πλευράς downloads, το Sleep έχει «πιάσει» τους 9,8 εκ. χρήστες από τους οποίους το 44% βρίσκεται στην Ιαπωνία, το 17% στις Η.Π.Α. και το 7% στην Ταϊβάν. Στο Pokémon Sleep οι παίκτες αιχμαλωτίζουν Pokémon με βάση το πως κοιμούνται και παρακολουθούνται δύο sessions ανά ημέρα. Οι παίκτες κρίνονται ανάλογα με το πόσο κοιμούνται και στη συνέχεια διαμορφώνεται το σκορ τους.

Στη συνέχεια αυτό προστίθεται στη βαθμολογία από ένα Snorlax minigame, το οποίο μπορεί να αναβαθμιστεί έναντι πληρωμής. Ακόμα, διατίθεται και premium pass με μια σειρά από προνόμια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC