Πάνω από 15 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών το AppStore!

Πάνω από 15 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών το AppStore!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple γιορτάζει τα 15 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών.H Apple ανακοίνωσε οτι το ηλεκτρονικό της κατάστημα εφαρμογών, App Store, μπορεί πια να γιορτάζει τα 15 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών σίγουρα ένα νούμερα που κάνει τα 4,5 δισ. downloads εφαρμογών του Android Market να μοιάζουν λίγα.

Στο AppStore υπάρχουν μέχρι σήμερα πάνω από 425.000 εφαρμογές, 100.000 εκ των οποίων, έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για το iPad, ένας αριθμός που σίγουρα δίνει στο δημοφιλές tablet της Apple ένα τεράστιο προβάδισμα απ’ τον ανταγωνισμό.

Τέλος σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία, οι συνολικοί χρήστες των iOS συσκευών έχουν ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ τα κέρδη των developers από τις πωλήσεις αγγίζουν τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC