«Πέφτει» το διαδίκτυο την Τρίτη: Πρεμιέρα του πρώτου trailer του πολυαναμενόμενου βιντεοπαιχνιδιού GTA 6

«Πέφτει» το διαδίκτυο την Τρίτη: Πρεμιέρα του πρώτου trailer του πολυαναμενόμενου βιντεοπαιχνιδιού GTA 6

Το GTA 6 αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ, καθώς η Rockstar Games, με μία ανάρτηση προκάλεσε φρενίτιδα στα social media.

Στις αρχές του Νοεμβρίου, η Rockstar Games έβαλε τέλος σε έναν έντονο κύκλο φημολογίας, ανακοινώνοντας πως θα αποκαλύψει το πρώτο trailer για «το επόμενο Grand Theft Auto» στις αρχές του Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο videogame το οποίο αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ κόστους παραγωγής και πωλήσεων.

Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής, κατάφερε γρήγορα να σπάσει ρεκόρ engagement στο X και στο Instagram, με 1,4 εκατομμύρια likes και 3 εκατομμύρια likes αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τη κυκλοφορία του GTA V το 2013.

Τα ρεκόρ του GTA 6 στα social media
Η ανάρτηση της Rockstar έγινε το δημοφιλέστερο gaming post όλων των εποχών στο X και το δεύτερο δημοφιλέστερο gaming post όλων εποχών στο Instagram. Η ιστορία επαναλήφθηκε καθώς μέσα σε λίγες ημέρες, η ανακοίνωση της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας που θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο Trailer του παιχνιδιού έσπασε ξανά ρεκόρ.

Η εικόνα που ανάρτησε η εταιρεία στο X (πρώην Twitter) έσπασε ξανά το ρεκόρ engagement στην πλατφόρμα, ξεπερνώντας τα 1,6 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από 24 ώρες. Πρόκειται για ένα νούμερο που μόνο η ίδια η Rockstar έχει πλησιάσει, αφού ποτέ άλλοτε κάποιο άλλο post από άλλη gaming εταιρία δεν έχει φτάσει αυτόν τον αστρονομικό αριθμό από likes στο X.

Στο Instagram, η gaming δημοσίευση με τα περισσότερα likes στην ιστορία είναι η αποκάλυψη του logo του PS5, με περίπου 5 εκατομμύρια. Το ρεκόρ αυτό ενδέχεται πολύ σύντομα να σπάσει καθώς η αποκάλυψη της ημερομηνίας του πρώτου Trailer σημείωσε σε λιγότερες από 24 ώρες, 5 εκατομμύρια likes. Ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς και αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τη Rockstar.

Το αστρονομικό κόστος του GTA 6
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, το κόστος παραγωγής του GTA 6 φέρεται να αγγίζει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2014, καθιστώντας το, το πιο ακριβό προϊόν ψυχαγωγίας όλων των εποχών!

Την Τρίτη (5/12) το trailer του GTA 6
Πρόκειται για την δημοφιλέστερη ανάρτηση όλων των εποχών στο Instragram για τα δεδομένα της Rockstar και για τη δεύτερη gaming ανάρτηση με τα περισσότερα likes που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ στο social media

Το trailer του GTA6 θα κάνει πρεμιέρα του την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) όπου αναμένεται να… «πέσει» το διαδίκτυο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC