Παλιό video του God of War 2 δείχνει την πολυπλοκότητα στο development

Παλιό video του God of War 2 δείχνει την πολυπλοκότητα στο development

Ένα παλιό video από την δημιουργία του God of War 2 έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να δείξει πόσο σύνθετο μπορεί να είναι το game development. Το υλικό παρουσιάζει μερικές σκηνές από τα γραφεία της Sony Santa Monica, όπου η εταιρεία δουλεύει πάνω σε μια συγκεκριμένη σκηνή που ο Kratos μπορεί να γκρεμίσει μια κολώνα.

Στο video που εμφανίστηκε ξανά, ο director Cory Barlog σημειώνει το πως ένα quick time event κρύβει από πίσω του τη δουλειά αρκετών ατόμων, όπως των game designers, των audio designers, των animators και αρκετών ακόμη. Και κλείνει πως όλη αυτή η δουλειά που μπορεί να πάρει αρκετές ώρες, καλύπτει ένα τομέα του gameplay που μπορεί να φτάσει οριακά το ένα λεπτό. Μπορείτε να δείτε το σχετικό υλικό στη συνέχεια του άρθρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC