Παρουσίαση του νέου Xbox στις 21 Μαΐου.

Παρουσίαση του νέου Xbox στις 21 Μαΐου.

Η πληροφορία έρχεται από τον Larry Hub, τον διευθυντή της κοινότητας του Χbox Live, γνωστού και ως Major Nelson, σε μήνυμά του στο Twitter αλλά και στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρει: « Η Τρίτη 21 Μαΐου θα σημάνει την αφετηρία μιας νέα γενιάς παιχνιδιών, τηλεόρασης και ψυχαγωγίας. Εκείνη την μέρα θα λάβει χώρα ειδική εκδήλωση στα κεντρικά της εταιρίας και σας καλούμε όλους να συμμετέχετε μέσω του live stream που θα είναι διαθέσιμο μέσω του xbox.com, Xbox Live και του Spike TV, για όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Εκείνη την ημέρα, θα μοιραστούμε το όραμά μας για το Xbox, και θα σας δώσουμε μια πραγματική γεύση από το μέλλον. Στη συνέχεια, σε 19 ημέρες στην E3 (Electronic Entertainment Expo) στο Los Angeles, θα επιδείξουμε την πλήρη σειρά των νέων blockbusters.»

Στο site του Major Nelson θα βρείτε και την αντίστροφη μέτρηση για το γεγονός. Είναι πολύ πιθανόν η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κονσόλας και οι αρχικοί τίτλοι να παρουσιαστούν τότε. Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC