Πιο πλούσια από τις ΗΠΑ η Apple!

Πιο πλούσια από τις ΗΠΑ η Apple!

Πιο  πολλά χρήματα από τις ΗΠΑ έχει η Apple σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το Υπ. Οικονομικών των Ηνωμένων … Πολιτειών.

Συγκεκριμένα, η χώρα έχει λειτουργικό χρηματικό υπόλοιπο 73,7 δισ. δολάρια, ενώ η εταιρεία τεχνολογίας έχει ως χρηματικό απόθεμα 76,4 δισ. δολάρια!

Σύμφωνα μάλιστα με το Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η χώρα ξοδεύει γύρω στα 200 δισ. δολάρια, ποσό μεγαλύτερα από τα μηνιαία έσοδα, την ώρα που η Apple κερδίζει πολύ περισσότερα από αυτά που ξοδεύει.

Η Apple είναι ο νούμερο ένα πωλητής smartphone στον κόσμο  και τα ρευστά της ξεπερνούν τα διαθέσιμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Το τι θα κάνει με όλα αυτά τα χρήματα η εταιρεία δεν είναι γνωστό, φήμες όμως θέλουν την Apple να είναι ένα βήμα πριν την αγορά άλλων εταιριών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC