Ποιος και τι απασχόλησε τα social media το 2013

Ποιος και τι απασχόλησε τα social media το 2013

Μια λίστα με τα πιο αγαπημένα θέματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το 2013- όπως τα ανέδειξαν οι χρήστες τους- έδωσαν τα Facebook, Twitter και Instagram.

Από αστέρες της ποπ μέχρι το νέο Πάπα, στη λίστα περιλαμβάνονται πολλά γνωστά πρόσωπα και μερικά εκπληκτικά δημοφιλή μέρη.

Με βάση τα likes,τα re-tweets, τα hashtags και τα check-ins, αυτά είναι μερικά από τα θέματα που σχολιάστηκαν το 2013 από τους λάτρεις των social media.

Ποιος;
Η φωτογραφία του Justin Bieber με τον Will Smith ήταν η πιο δημοφιλής φωτογραφία στο Instagram το 2013, συγκεντρώνοντας 1.496.070 θετικά σχόλια.

articlephoto

Ο Πάπας Φραγκίσκος (με την εκλογή του) ήταν το πιο πολυσυζητημένο θέμα στο Facebook, με την Miley Cyrus (με την δυναμικό ντεμπούτο της), τον Νέλσον Μαντέλα και την πρώην Πρωθυπουργό της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ (εξαιτίας του θανάτου τους) να βρίσκονται επίσης στα 10 δημοφιλέστερα θέματα συζήτησης.

Το μήνυμα της πρωταγωνίστριας του Glee για το χαμό του συντρόφου της και συμπρωταγωνιστή της Κόρι Μοντέιθ και ένα μήνυμα που επιβεβαίωνε τον θάνατο σε αυτοκινητιστικό του Fast και Furious ηθοποιού Paul Walker, ήταν τα tweets που είχαν τις περισσότερες κοινοποιήσεις για τη χρονιά, που φεύγει.

Δείτε ποια είναι τα πιο δημοφιλή tweets για το 2013

Τι;

Από τις ειδήσεις που απασχόλησαν τους χρήστες του Facebook, τα πιο πολυσυζητημένα θέματα ήταν η εκλογή του Πάπα Φραγκίσκου και η γέννηση του πρίγκηπα Γεωργίου, ο γιος του Ουίλιαμ και της Κεητ Μίντλετον.

Τα φετινά κορυφαία hashtags στο Instagram περιλαμβάνουν # φίλους, # φαγητό, # μόδας και #selfie, αλλά το πιο δημοφιλές είναι το #αγάπη.

Τα πιο δημοφιλή γεγονότα της ζωής τους που ανέβαζαν στο Facebook οι χρήστες, ήταν το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, ένας αρραβώνας ή οι γάμοι.

Η Νέα Υόρκη, η Μπανγκόκ, το Λος Άντζελες και το Λονδινο ήταν οι πιο geo-tagged πόλεις στο Instagram.

Η πιο δημοφιλής τοποθεσία ήταν το εμπορικό συγκρότημα Siam Paragon στη Μπανγκόκ, με την Times Square στη Νέα Υόρκη και την Disneyland στην Καλιφόρνια, να ακολουθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC