Πολλαπλή είσοδος λογαριασμών στο Gmail mobile

Πολλαπλή είσοδος λογαριασμών στο Gmail mobile

 

Η Google ενημέρωσε την ιστοσελίδα του Gmail για φορητές συσκευές επιτρέποντας τις πολλαπλές εισόδους λογαριασμών. Πρόκειται για μία δυνατότητα που …

προϋπάρχει στην desktop ιστοσελίδα της υπηρεσίας εδώ και ένα χρόνο περίπου, επιτρέποντας τους χρήστες να συνδέονται ταυτόχρονα από πολλαπλούς λογαριασμούς που έχουν στη Google. Η υπηρεσία αυτή είναι αρκετά βολική για όσους έχουν δύο ή παραπάνω λογαριασμούς στο Gmail, καθώς θα μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ αυτών χωρίς να συνδέονται ή να αποσυνδέονται σε αυτούς κάθε φορά.

Η διαδικασία εναλλαγής λογαριασμών είναι ιδιαίτερα απλή. Αρκεί κανείς να πατήσει το κουμπί που αναγράφει το email του στο κάτω μέρος της οθόνης, όπου και θα εμφανιστεί ένα μενού με επιλογές για σύνδεση με άλλο λογαριασμό, ή για έξοδο από όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επίσης προστέθηκαν δύο ακόμη επιλογές στη mobile έκδοση του Gmail για αυτόματη απάντηση σε περίπτωση διακοπών, και για χρήση ειδικής υπογραφής στα απεσταλμένα email που υποδηλώνει χρήση mobile έκδοσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC