Πολύ χαμηλές οι πωλήσεις του Motorola Xoom

Πολύ χαμηλές οι πωλήσεις του Motorola Xoom

Η Motorola ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις των ταμπλετών της ήταν πολύ χαμηλότερες από ό,τι αναμενόταν.

Η εταιρία προμήθευσε τις … αγορές με 11 εκατομμύρια συσκευές μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία της οικονομικής της έκθεσης. Παρόλα αυτά, μόνο 440.000 από αυτό τον αριθμό ήταν ταμπλέτες.

Από τις υπόλοιπες συσκευές, οι 4.4 εκατομμύρια ήταν smartphones, κάτι που δεν συγκρίνεται με τις παραπάνω από 20 εκατομμύρια συσκευές iPhone που κυκλοφόρησε η Αpple, ή ακόμα και με τα 5 εκατομμύρια Samsung Galaxy S2 τα οποία πουλήθηκαν μέσα στους 3 πρώτους μήνες από το λανσάρισμα της συσκευής.

Αν οι πωλήσεις της τάξεως των 440.000 Motorola Xoom ταμπλετών φαίνονται καλές, πρέπει να συγκριθούν με τα 9.25 εκατομμύρια iPad τα οποία έχει πουλήσει η Apple.

Το άλλο «πρόβλημα» που αντιμετωπίζει η Motorola είναι οι μύριες άλλες ταμπλέτες που χρησιμοποιούν λειτουργικό Android και οι οποίες έχουν κατακλύσει την αγορά. Παρόλα τα κακά μαντάτα για τη Motorola, τουλάχιστον οι πωλήσεις των smartphones της έχουν αυξηθεί κατά 2.7 εκατομμύρια σε σύγκριση με πέρυσι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC