Πριν από 24 χρόνια, το ρεπορτάζ του BBC για το Xbox αναρωτιόταν αν μπορεί να εκθρονίσει το PlayStation

Πριν από 24 χρόνια, το ρεπορτάζ του BBC για το Xbox αναρωτιόταν αν μπορεί να εκθρονίσει το PlayStation

Η είσοδος του Xbox στην αγορά των videogames ήταν αρκετή για να κάνει πολλούς να αναρωτηθούν αν υπάρχει σοβαρή απειλή και αντίπαλος για το PlayStation. Το 2000, το BBC έφτιαξε ένα ρεπορτάζ για τα πλάνα της Microsoft και το πως θα διαμορφωθεί το τοπίο στο χώρο των κονσολών, αλλά και το πως στοχεύουν όλοι στα χρήματα του νέου καταναλωτή.

Μέσα σε ένα 15λεπτο αφιέρωμα, μιλούν για το Xbox γνωστά στελέχη της εποχής, όπως ο τότε επικεφαλής του Robbie Back, ο γενικός διευθυντή του τομέα J. Allard και ο σχεδιαστής του Seamus Blackley. Στο video εμφανίζεται ακόμη ο marketing director του PlayStation Alan Welsman, μαζί με τους Trevor Beattie (επικεφαλής διαφήμισης) και David Lynch (director που ήταν υπεύθυνος για την δημοφιλή καμπάνια “Welcome to the Third Place”. Μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα του BBC στη συνέχεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC