Πρώην developer: «Η Rockstar Games δεν ξέρει ακόμη αν το GTA 6 θα βγει το 2025»

Πρώην developer: «Η Rockstar Games δεν ξέρει ακόμη αν το GTA 6 θα βγει το 2025»

Μπορεί οι πρόσφατες φήμες για καθυστέρηση του GTA 6 να αποδείχτηκε πως δεν είχαν βάση, ωστόσο ένα πρώην developer της Rockstar Games εξήγησε το πως λειτουργεί το studio.

Ο Obbe Vermeij δήλωσε στους fans πως “η απόφαση για την καθυστέρηση του GTA 4 πάρθηκε μόλις 4 μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία. Το GTA 6 είναι ακόμη σε φάση ανάπτυξης και έχει μπροστά του ένα χρόνο, πότε η Rockstar δεν είναι σε θέση ακόμη να πει με σιγουριά αν θα βγει το 2025, μέχρι τουλάχιστον να φτάσουμε στα μέσα Μαΐου”.

Στη συνέχεια εξήγησε πως ο τίτλος θα πουλάει για τα επόμενα 10+ χρόνια, οπότε η Rockstar Games δεν θα ρισκάρει να το κυκλοφορήσει αν δεν είναι 100% ικανοποιημένη με το πως προχωράει το development του.

Τέλος, σημείωσε, πως λόγω της θέσης της Rockstar Games στην αγορά, η Take Two δεν θα πιέσει καταστάσεις και θα αφήσει τον developer να κάνει το πρόγραμμά του και να ορίσει τα πάντα μέχρι το λανσάρισμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC