Πρώτο video δείχνει το εσωτερικό του iPhone 16 Pro

Πρώτο video δείχνει το εσωτερικό του iPhone 16 Pro

Τα iPhone 16 και iPhone 16 Pro εμφανίστηκαν πρόσφατα και κάποιος κατάφερε ήδη να ανοίξει ένα από αυτά, να το κάνει βίδες και να δείξει τι κρύβεται στο εσωτερικό του. Το video δείχνει τι έχει τοποθετήσει στο μέσα τμήμα του μοντέλου η Apple και συγκεκριμένα το πόσο μικρότερη είναι η motherboard του σε σχέση με το iPhone 15 Pro.

Το τμήμα της κάμερας είναι μεγαλύτερο (κυρίως λόγω του 12MP περισκοπικού φακού), ενώ και η μπαταρία του είναι μεγαλύτερη, αφού σε χωρητικότητα έχουμε άνοδο της τάξης του 9.4%. Στο εσωτερικό του iPhone 16 Pro βρίσκουμε τμήματα από αλουμίνιο και γραφίτη και η ίδια η Apple αναφέρει πως πετυχαίνουν καλύτερη θερμική ισορροπία.

Το πλήκτρο Camera Control είναι τοποθετημένο πάνω στο σασί και δεν αφαιρείται, ενώ το κομμάτι της φόρτισης έχει απομονωθεί από το μικρόφωνο, άρα και η επισκευή του ίσως να είναι πλέον πιο εύκολη και πιο φθηνή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC