Πωλήθηκε η online υπηρεσία φωτογραφιών της Kodak

Πωλήθηκε η online υπηρεσία φωτογραφιών της Kodak

Δεδομένου ότι η Kodak κατέθεσε αίτημα για υπαγωγή στο Άρθρο 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα είναι αναγκασμένη να κάνει …

ό,τι μπορεί προκειμένου να μειώσει τις απώλειες της. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν συμφώνησε με τη Shutterfly για πώληση της online υπηρεσίας διαμοιρασμού φωτογραφιών της.

Μόλις η συμφωνία ολοκληρωθεί η τελευταία θα έχει στην κατοχή της περισσότερους από 75 εκατομμύρια λογαριασμούς πελατών ενώ η Kodak θα λάβει 23.8 εκατομμύρια δολάρια.

Όσοι πελάτες της Kodak δεν επιθυμούν τη μεταφορά του λογαριασμού τους στη Shutterfly, έχουν δύο επιλογές: είτε να κατεβάσουν όλο το αποθηκευμένο περιεχόμενο τους είτε να το αγοράσουν από την Kodak σε μορφή DVD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC