Πόσο πιστοί είναι οι χρήστες των smartphones;

Πόσο πιστοί είναι οι χρήστες των smartphones;

Μία μελέτη που δημοσίευσε η UBS, αποκάλυψε πόσο πιστοί είναι … οι χρήστες στα smartphones που έχουν.

Σύμφωνα με την μελέτη οι πιο πιστοί κάτοχοι είναι οι χρήστες του Pihone αφού τo 89% υποστηρίζει ότι είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τη συσκευή τους και το μόνο που θέλει είναι να την αντικαταστήσει με το καινούργιο μοντέλο της εταιρίας ενώ υπάρχει και ένα 10% το οποίο θέλει να αλλάξει λειτουργικό σύστημα και smartphone.

Από την άλλη, το 55% των χρηστών Android συσκευών, είναι ευχαριστημένο από το λειτουργικό της συσκευής του, όμως θα θέλε να αλλάξει συσκευή, ενώ το 31% παραδέχεται θέλει να αποκτήσει iPhone.

Εκτός από τις συσκευές της Apple, 39% των χρηστών των HTC smartphone δηλώνει οτι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το smartphone του ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το γράφημα με το ποσοστό των πιστών χρηστών ανά εταιρία..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC