Πώς να τραβήξετε 800 φωτογραφίες το λεπτό με το iPhone

Πώς να τραβήξετε 800 φωτογραφίες το λεπτό με το iPhone

Μια εφαρμογή αποκλειστικά για το iPhone και το iPad, ονόματι Fast Camera, έχει ως στόχο να μας βοηθήσει να …

μην χάσουμε καμία σημαντική φωτογραφία ξανά. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, το iPhone σας θα ξεκινήσει άμεσα τη λήψη 800 φωτογραφιών.

Η εφαρμογή κοστίζει 0.79€ στο App Store.

• Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, θα ακούσετε άμεσα τον ήχο του κλείστρου της κάμερας. Το Fast Camera έχει ήδη αρχίσει να τραβάει φωτογραφίες και δεν θα σταματήσει μέχρι να πατήσετε το κουμπί Stop. Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των φωτογραφιών, κάτω αριστερά στην οθόνη του κινητού σας.

• Όταν πατήσετε το Stop, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις φωτογραφίες που τραβήξατε, πατώντας, κάτω αριστερά, τον αριθμό των φωτογραφιών.

• Όταν παρακολουθείτε τις φωτογραφίες, μπορείτε να επιλέξετε ποιες από αυτές θέλετε να αποθηκεύσετε στο κινητό σας. Αφού τελειώσετε, οι υπόλοιπες θα διαγραφούν.

• Στις ρυθμίσεις του Fast Camera, μπορείτε να αλλάξετε τη ποιότητα των φωτογραφιών, το είδος της κάμερας κ.α.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC