Ρεκόρ δυο δευτερόλεπτων σε ασφαλιστική αποζημίωση μέσω AI

Ρεκόρ δυο δευτερόλεπτων σε ασφαλιστική αποζημίωση μέσω AI

Η ασφαλιστική  εταιρία InsurTech Lemonade κατέρριψε ένα παγκόσμιο ρεκόρ διευθετώντας μια απαίτηση ασφαλιστικής αποζημίωσης μέσα σε δύο δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση.

Η Lemonade γνωστή για τη μόχλευση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής εκμάθησης για τη βελτίωση της εμπειρίας  πελατών, έχει αναπτύξει τεχνολογία αιχμής για να εξορθολογίσει και να φέρει αναμφισβήτητα επανάσταση στη διαδικασία αποζημιώσεων από ασφάλιση.

Μέσω του ιδιόκτητου συστήματος επίλυσης αποζημιώσεων, η Lemonade κατάφερε να διευθετήσει μια πραγματική απαίτηση αποζημίωσης από ασφάλιση σε μόλις δύο δευτερόλεπτα, ένα κατόρθωμα που προηγουμένως θεωρούνταν ανέφικτο.

Σήμερα, η εταιρεία διαχειρίζεται σχεδόν τις μισές από τις αξιώσεις της χρησιμοποιώντας AI.

Σύμφωνα με την Lemonade, μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, ο AI Jim – το chatbot της Lemonade – αξιολόγησε την αξίωση και έλεγξε τους όρους ασφάλισης , στη συνέχεια συνέχισε να εκτελεί δεκάδες αλγόριθμους κατά της απάτης και στη συνέχεια ενέκρινε την αξίωση. Στη συνέχεια, το chatbot έστειλε τις οδηγίες πληρωμής στην τράπεζα και ενημέρωσε τον αντισυμβαλλόμενο ότι η αξίωση είχε γίνει αποδεκτή.

Πηγή : reinsurancene.ws

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC