Σε αυτά τα iPhone στρέφονται περισσότερο οι χρήστες Android όταν κάνουν… αλλαγή στρατοπέδου

Σε αυτά τα iPhone στρέφονται περισσότερο οι χρήστες Android όταν κάνουν… αλλαγή στρατοπέδου

Η μετακίνηση από ένα λειτουργικό σε ένα άλλο στα smartphones είναι σημαντική απόφαση και μια έρευνα έδειξε ποια iPhone προτιμούν όσοι χρήστες Android κάνουν μια τέτοια αλλαγή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα φέρνει στη δημοσιότητα το CIRP, τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι οι δημοφιλέστερες επιλογές, καλύπτοντας πάνω από το 26% όσων κάνουν το βήμα αυτό.

Πίσω ακριβώς από τα δύο αυτά -με 25%- βρίσκεται το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει η έρευνα που λέει πως το iPhone 15 και iPhone 15 Plus προτιμάει μόνο το 9% των χρηστών Android που κάνει αλλαγή, ενώ στο iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max πηγαίνει μόλις το 12%. Σημαντικό είναι εξίσου ότι το ενδιαφέρον των χρηστών Android κερδίζουν ακόμη τα iPhone SE, iPhone 12 και iPhone 13!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC