Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της Google.

google-logo-me-megethintiko-fako

Tο νέο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της Google θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν  ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του διαδικτύου.Ήδη το βιβλιοπωλείο διαθέτει 3 εκατομμύρια τίτλους στο δυναμικό του, εκ των οποίων πολλοί από αυτούς είναι δωρεάν και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τους βρει στην επίσημη ιστοσελίδα του Google Books.

Τα βιβλία που αγοράζει ο χρήστης, αποθηκεύονται στο “cloud” της Google, και στη συνέχεια μπορεί να της φορτώσει να τα διαβάσει μέσω ειδικών συσκευών όπως κινητά που λειτουργούν με Android, iPhone, και φυσικά iPad και σε όλους τις συσκευές e-reader.
Πολλοί είναι πάντως που πιστεύουν οτι το νέο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο συνδυάζει όλα τα θετικά στοιχεία μεταξύ των αντιπάλων Amazon, Barnes & Noble και Apple, κρατώντας πάντα το interface σε απλή μορφή, όπως το συνηθίζει. 
Τέλος αν και η αγορά των e-books έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ανταγωνιστική, η Google δεν φαίνεται να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και μπαίνει δυναμικά.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC