Σε νέες απολύσεις 3.500 εργαζομένων προχωρά η Nokia

Σε νέες απολύσεις 3.500 εργαζομένων προχωρά η Nokia

 

Την περικοπή 3.500 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε σήμερα η Nokia μαζί με το κλείσιμο 2 εργοστασίων. … Οι εργαζόμενοι στους οποίους απευθύντεται η ανακοίνωση πρόκειται να χάσουν τη δουλειά τους μέχρι και το 2012. Δυστυχώς δεν πρόκειται να είναι η τελευταία περικοπή θέσεων εργασίας για τη Nokia στα πλαίσια της επαναξιολόγησης των δραστηριοτήτων της παραγωγής της.

Συγκεκριμένα οι περικοπές των θέσεων εργασίας προέρχονται από το κλείσιμο παραρτημάτων της εταιρείας στη Γερμανία και τις ΗΠΑ καθώς και από τον τερματισμό εργοστασίου στη Ρουμανία μέχρι το τέλος του χρόνου. Στις περικοπές αυτές αντιστοιχούν 2.200 και 1.300 θέσεις εργασίας.

Οι ανησυχίες για περαιτέρω μειώσεις στην εργασία που εκφράστηκαν παραπάνω, αφορούν την επαναξιολόγηση εργοστασίων στη Φιλανδία, την Ουγγαρία και το Μεξικό.

Η είδηση έρχεται να συμπληρώσει το ήδη αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις απολύσεις εργαζομένων που πραγματοποίησε Nokia πριν από μερικούς μήνες, “αφήνοντας στο δρόμο” 4.000 εργαζομένους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC