Σε χαλιά με φώτα LED στοχεύει η Phillips

Σε χαλιά με φώτα LED στοχεύει η Phillips

Η εταιρεία θέλει να μετατρέψει τα χαλιά σε ηλεκτρονικές πινακίδες

Αφού βρήκε κάποιους ξεχωριστούς τρόπους να προσθέσει LED φώτα σε ταπετσαρίες και τηλεοράσεις, η Philips σκοπεύει να βάλει τον ίδιο φωτισμό και κάτω από τα πόδια μας.

carpet3 carpet2

Η εταιρεία, πρόσφατα επισημοποίησε τη συνεργασία της με την εταιρεία παραγωγής χαλιών υψηλής ποιότητας Desso με σκοπό ένα νέο είδος χαλιού που θα μετατρέπει το πάτωμα σε… διαστημόπλοιο.

Το project είναι ακόμα στο αρχικό στάδιο, οπότε καμιά από τις εταιρείες δεν έχει δώσει περεταίρω πληροφορίες για τα περίφημα υπερσύγχρονα χαλιά. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα υπάρχει ένα «στρώμα» από LED κάτω από ένα ελαφρύ διάφανο χαλί.

Τα φώτα θα χρησιμοποιούνται για να παρέχουν πληροφορίες, κατευθύνσεις, ενώ τα χαλιά θα μετατρέπονται σε ηλεκτρονικές πινακίδες.

Στόχος είναι αντικατασταθούν οι συνηθισμένες ταμπέλες σε εσωτερικούς χώρους που υπάρχει πολλή κίνηση, όπως αεροδρόμια και μεγάλες εταιρείες. Όταν τα χαλιά βγουν στην αγορά θα είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών προκειμένου να ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC