Σκληρός δίσκος – έργο τέχνης…

Σκληρός δίσκος – έργο τέχνης…

Ένας σκληρός δίσκος με προγράμματα αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων έγινε… εργο τέχνης!

Αυτός ο σκληρός δίσκος με μία πρώτη ματιά … δεν διαφέρει σε τίποτα από κάποιον εξωτερικό σκληρό της αγοράς.

Αυτό που τον κάνει όμως να ξεχωρίζει είναι τα προγράμματα και τα αρχεία που περιέχει αφού συνολικά η αξία τους αγγίζει τα 5 εκατομμύρια δολάρια κι έχουν κατέβει κι εγκατασταθεί παράνομα.

Για την γκαλερί Art 404 όμως, ο σκληρός δίσκος αυτός αποτελεί έργο τέχνης με τίτλο μάλιστα “5 Million Dollars, 1 Terabyte”.

Σίγουρα οι επισκέπτες που θα ενθουσιαστούν με αυτό το έργο τέχνης είναι κυρίως οι φαν τις τεχνολογίας και οι νέοι αφού όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω οι δημιουργοί του, έχουν δώσει στη δημοσιότητα την λίστα με τα παράνομα προγράμματα και αρχεία που περιέχει αυτός ο δίσκος καθώς και τα download links σε περίπτωση που θέλει κάποιος να τα κατεβάσει.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC