Στέλεχος Apple: Η σειρά iPhone 17 θα είναι η πιο φιλόδοξη στην ιστορία μας

Στέλεχος Apple: Η σειρά iPhone 17 θα είναι η πιο φιλόδοξη στην ιστορία μας

Η Apple ανακοίνωσε σημαντικές ανακατατάξεις στην ομάδα σχεδιασμού του hardware, με τρία στελέχη να προάγονται σε θέσεις αντιπροέδρων. Η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω μιας σειράς αποχωρήσεων και προαγωγών εντός της εταιρείας, αντανακλώντας τις συνεχιζόμενες προσπάθειες αναδιάρθρωσης και καινοτομίας.

Ο John Ternus, επικεφαλής της ομάδας μηχανικής hardware, προήγαγε τους Richard Dinh, Dave Pakula και Donny Nordhues σε θέσεις αντιπροέδρων. Κάθε στέλεχος θα αναλάβει νέες αρμοδιότητες στο τμήμα, συμβάλλοντας στη μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων της Apple.

Ο Richard Dinh θα επιβλέπει πλέον την ανάπτυξη της επερχόμενης σειράς iPhone 17, την οποία ο Ternus έχει περιγράψει ως «την πιο φιλόδοξη στην ιστορία του προϊόντος». Αν και αυτή η δήλωση μπορεί να φαίνεται υπερβολική, υπάρχουν αρκετοί λόγοι να πιστεύουμε ότι το iPhone 17 θα μπορούσε πράγματι να είναι μια πρωτοποριακή σειρά.

Οι φήμες αναφέρουν ότι η Apple μπορεί να παρουσιάσει ένα νέο premium μοντέλο iPhone, το οποίο ενδεχομένως να ονομάζεται iPhone 17 Air. Αυτή η συσκευή θα μπορούσε να διαθέτει πιο πολυτελή σχεδιασμό και υψηλότερη τιμή. Εάν η Apple παρουσιάσει το iPhone 17 Air, η σειρά iPhone 17 θα μπορούσε να περιλαμβάνει πέντε μοντέλα: iPhone 17, iPhone 17 Pro, iPhone 17 Pro Max, iPhone 17 Plus και iPhone 17 Slim. Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη σειρά iPhone μέχρι σήμερα, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το μοντέλο Plus να αποσυρθεί. Ακόμη, η σειρά iPhone 17 αναμένεται να διαθέτει επανασχεδιασμένο πλαίσιο, ενδεχομένως με λεπτότερα bezels και περισκοπικό φακό για ενισχυμένο οπτικό ζουμ. Σε άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται βελτιωμένες δυνατότητες κάμερας, μεγαλύτερη μπαταρία και ακόμα πιο ισχυροί επεξεργαστές.

Ο Dave Pakula θα είναι πλέον υπεύθυνος για το σχεδιασμό προϊόντων για το iPad, το Apple Watch, τα προϊόντα ήχου, τις συσκευές εισόδου, τα μαλακά προϊόντα και τις ομάδες Mac που εδρεύουν στην Κίνα. Η τεχνογνωσία του θα συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση του μέλλοντος αυτών των σειρών προϊόντων.

Ο Donny Nordhues θα αναλάβει το ρόλο του αντιπροέδρου διαχείρισης προγραμμάτων για την οργάνωση του τμήματος μηχανικής hardware. Θα επικεντρωθεί στον εξορθολογισμό των διαδικασιών, τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τη διασφάλιση της έγκαιρης και εντός του προϋπολογισμού παράδοσης των έργων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC