Στα 100 εκ. το μήνα οι ενεργοί χρήστες για το Twitter

Στα 100 εκ. το μήνα οι ενεργοί χρήστες για το Twitter

 

Στα 100 εκατομμύρια ανέρχεται ο αριθμός των μηνιαίων ενεργών χρηστών του Twitter σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε ο CEO … της δημοφιλούς υπηρεσίας Dick Costolo. Αντίστοιχα ο μηνιαίος αριθμός των επισκεπτών του twitter.com φτάνει τα 400 εκ., τη στιγμή που στις αρχές του 2011 ήταν μόλις 250 εκ. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που συνδέονται στο Twitter αλλά δεν το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα 100 εκ. ενεργών χρηστών περιλαμβάνονται μόνο όσοι συνδέονται στην υπηρεσία τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Από αυτούς, οι μισοί περίπου συνδέονται σε καθημερινή βάση.

Ο Costolo αποκάλυψε επίσης πως ένα ποσοστό 40% των ενεργών χρηστών δεν κάνουν tweets, που σημαίνει πως περιορίζονται απλώς στο να διαβάζουν το timeline τους, ενώ το 55% χρησιμοποιούν το Twitter από το κινητό τους τηλέφωνο. Μάλιστα, η χρήση των mobile εκδόσεων της υπηρεσίας μόνο στο τελευταίο τρίμηνο έχει αυξηθεί κατά 40%, ενώ φιλοδοξία των ανθρώπων της είναι κάποια στιγμή να φτάσει στο σημείο να βρίσκεται σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια συσκευές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC