Στο φως νέες φήμες για το foldable iPhone της Apple!

Στο φως νέες φήμες για το foldable iPhone της Apple!

Ξαναέρχονται στο προσκήνιο φήμες περί ενός αναδιπλούμενου iPhone και επί του παρόντος είναι απλά ένας μύθος της βιομηχανίας της τεχνολογίας και υπάρχουν μόνο μη επαληθεύσιμες διαρροές. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος απόκτησης πληροφοριών σχετικά με αυτό το πιθανό τηλέφωνο που μας δίνει μια πολύ πιο θεμελιωμένη ματιά στο τι μπορεί να σχεδιάζει η Apple: οι πατέντες. Τώρα μια ενημέρωση που λαμβάνουμε μέσω νέας πατέντας υποδηλώνει ότι η εταιρεία θέλει να μιμηθεί τα σημερινά δημοφιλή πτυσσόμενα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας “20240310942” περιγράφει αυτό που σκέφτεται τώρα η Apple, δηλαδή να προσθέσει μια εξωτερική οθόνη στο πτυσσόμενο τηλέφωνό της. Περιγράφετιαι μια νέα σχεδιαστική εικόνα αυτού του μοντέλου με αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη και μια άλλη εξωτερική οθόνη. Η Apple απεικονίζει μιλά και για μια τριπλή αναδιπλούμενη οθόνη, κάτι σαν αυτό που είδαμε στο Huawei Mate XT, σε ένα πραγματικά μεγαθήριο!

Είναι ενδιαφέρον ότι η συγκεκριμένη διατύπωση που χρησιμοποιεί το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι “Πτυσσόμενο iPhone (& Άλλες συσκευές)”, υπονοώντας άλλες πιθανές αναδιπλούμενες συσκευές. Φανταστείτε ένα τριπλό iPad που μπορεί να ανοίξει και να είναι τόσο μεγάλο όσο ένα μικρό γραφείο. Γελοίο και υπερβολικό; Ναι! Αλλά θα τραβούσε την προσοχή στα καταστήματα; Εμείς απαντάμε “ΝΑΙ”.

Τα πτυσσόμενα έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα πρόσφατα και είναι απολύτως λογικό η Apple να θέλει να μεταπηδήσει και σε αυτήν την τάση. Η Samsung, η Google και άλλοι κατασκευαστές τηλεφώνων κέρδισαν την Apple μέχρι το τέλος, αλλά η εταιρεία συνήθως θέλει να αφιερώνει χρόνο για να κάνει τα πράγματα “με τον τρόπο της Apple”.

Αλλά αν η Apple αργήσει και άλλο, μπορεί να είναι πολύ αργά. Η Samsung φέρεται να πρόκειται να κάνει ντεμπούτο μιας συσκευής με κυλιόμενη οθόνη το επόμενο έτος. Αυτό δεν θα ήταν μόνο ένα τρελό κατόρθωμα της μηχανικής, αλλά θα μπορούσε επίσης να καταστήσει τα υπόλοιπα πτυσσόμενα κάπως παρωχημένα.

Μια κυλιόμενη οθόνη έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις πτυσσόμενες οθόνες, π.χ. φέρει μεταβλητό μήκος. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν πόσο μεγάλη θέλουν να είναι η οθόνη του τηλεφώνου τους ανά πάσα στιγμή, κάτι σαν ταινία μέτρησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC