Συνδυαστική προσφορά Vodafone – hellas online – Αλλαγή στις εκπτώσεις στη σύνδεση Vodafone

Συνδυαστική προσφορά Vodafone – hellas online – Αλλαγή στις εκπτώσεις στη σύνδεση Vodafone

H VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από την 7η Φεβρουαρίου 2013 τροποποιούνται οι εκπτώσεις στο πάγιο της Vodafone σύνδεσης, κινητής ή Μοbile Broadband, που θα λαμβάνουν οι υφιστάμενοι συνδρομητές της συνδυαστικής προσφοράς Vodafone – hellas online αλλά και οι νέοι συνδρομητές που θα αιτούνται της συνδυαστικής προσφοράς Vodafone – hellas online.

 

Συγκεκριμένα, από τις 7/2/2013 οι συνδρομητές με μηνιαίο πάγιο 35€ κι άνω θα λαμβάνουν -10% έκπτωση στο πάγιο αντί για έκπτωση -5€, -10€, -15€ που επωφελούνταν με βάσει το μηνιαίο τους πάγιο (πάγιο 35€-59€: -5€ έκπτωση, πάγιο 60€-99€: -10€ έκπτωση, πάγιο 100€ κι άνω: -15€ έκπτωση).

 

Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες με πάγιο χαμηλότερο από 35€ δεν θα επηρεαστούν καθώς και ότι η έκπτωση στο πάγιο της hellas online σύνδεσης (-5€) παραμένει αμετάβλητη για όλους τους συνδρομητές της συνδυαστικής προσφοράς, νέους και υφιστάμενους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC