Συσκευή Google TV θα παρουσιάσει η LG

Συσκευή Google TV θα παρουσιάσει η LG

Τελικά η Apple TV δεν είναι η μόνη η οποία βλέπει τις φήμες για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά της να … κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αφού σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Bloomberg, είναι πολύ πιθανό, η LG να κάνει επίδειξη συσκευών οι οποίες θα χρησιμοποιούν Google TV, κατά τη διάρκεια του CES2012.

Βέβαια στο αντίστοιχο σόου του 2011, το λογισμικό δεν απέδωσε  τα αναμενόμενα και έτσι η LG, Sharp και Toshiba δεν έκαναν αντίστοιχη παρουσίαση με τις Samsung και Vizio. Τώρα πια όμως, πολλές φήμες «τριγυρίζουν» και, εκτός του GoogleTV, ακούμε και για το “Apple TV” καθώς και για μία υπόσχεση της Sony για «ένα νέο είδος τηλεόρασης».

Με δεδομένο ότι  το Honeycomb και το Android Market υπάρχουν και λειτουργούν, το νέο μεγάλο στοίχημα της Google θα είναι να «κλειδώσει» νέες συμφωνίες με εταιρίες περιεχομένου, μεταξύ άλλων, σε συνδυασμό με κατασκευάστριες, όπως η Logitech, της οποίας το όνομα έχει «παίξει» πολύ σε σχέση με το Google TV.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα και το μέγεθος της επιτυχίας  των επόμενων βημάτων της Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC