Τέλος εποχής για τις διαδικτυακές υπηρεσίες των Nintendo 3DS και Wii U

Τέλος εποχής για τις διαδικτυακές υπηρεσίες των Nintendo 3DS και Wii U

H Nintendo ανακοίνωσε ότι από τις 9 Απριλίου, ώρα 02:00 π.μ. θα διακόψει τις διαδικτυκές υπηρεσίες των 3DS και Wii U. Δεδομένα που σχετίζονται με updates, software που έχουν αγοράσει οι χρήστες και DLCs για τα οποία παρέχεται πρόσβαση μέσω του Nintendo eShop, θα παραμείνουν διαθέσιμα will remain downloadable “στο ορατό μέλλον”.

Για πόσο, κανείς δεν γνωρίζει. Οι διαδικτυακές υπηρεσάις για το Pokemon Bank και το Poke Transporter θα παραμείνουν επίσης ενεργές, όμως η λειτουργία τους ίσως σταματήσει κάποια στιγμή στο μέλλον. Η αρχή του τέλους είναι η 11η Μαρτίου, ώρα 20:00. Από τη στιγμή εκείνη δεν θα είναι δυνατή η κοινή χρήση των χρημάτων που έχει κάποιος στο Nintendo eShop μεταξύ ενός Nintendo Network ID (λογαριασμοί που χρησιμοποιούν το 3DS και το Wii U) και ενός Nintendo Account (λογαριασμοί του Nintendo Switch).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC