Τέλος στις φωτογραφίες των δύο διαστάσεων!

Τέλος στις φωτογραφίες των δύο διαστάσεων!

Δεν είναι απλά άλλη μια σύγχρονη σειρά κινητών τηλεφώνων, είναι οι συσκευές που οδηγούν την τεχνολογία πραγματικά στο μέλλον. Ο … λόγος για την Sony Ericsson που σε ένα μήνα θα λανσάρει στην αγορά Smartphones, τα οποία θα «βγάζουν» φωτογραφίες 3D!

Οι φωτογραφίες του κινητού θα είναι στις δύο διαστάσεις, όμως όταν θα συνδέεται με τηλεόραση που υποστηρίζει την τεχνολογία 3D, οι φωτογραφίες θα εμφανίζονται στις τρεις διαστάσεις, όπως στους κινηματογράφους. Η κάμερά του θα έχει 8,1 megapixel και θα «τρέχει» στο σύστημα Android της Google. Επίσης αυτό που θα κάνει ξεχωριστό το εν λόγω κινητό, είναι ότι θα λειτουργεί και ως τηλεχειριστήριο για τις τηλεοράσεις Sony Bravia και οι χρήστες θα γίνονται αυτόματα πελάτες των καταστημάτων πολυμέσων της Sony Music και Video Unlimited.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον επόμενο μήνα και θα βγει σε πέντε χρώματα, λευκό, μπλε, ασημί, μαύρο και ροζ. Παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας IFA στο Βερολίνο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC