Τα «Angry Birds» θα πετάξουν στο Facebook

Τα «Angry Birds» θα πετάξουν στο Facebook

Τα «Angry Birds», αποτελούν ένα παιχνίδι φαινόμενο στα iPhones, με πάνω από 200 εκατ. χρήστες να το έχουν κατεβάσει στα … κινητά τους τηλέφωνα. Η φιλανδική εταιρεία, Rovio, που δημιούργησε το παιχνίδι, αποφάσισε πριν λίγες εβδομάδες τη μεταφορά του στους υπολογιστές, μέσω της Google Chrome. Όμως η μεγάλη κίνηση θα γίνει με τη μεταφορά των «Angry Birds»,  στον αέρα του Facebook, δηλαδή του πιο μαζικού Social Network.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της κατασκευαστικής εταιρείας του παιχνιδιού, σε τρεις μήνες τα «Angry Birds»,  θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Facebook. Επίσης τόνισε πως οι χρήστες θα παίζουν δωρεάν, αλλά όσοι επιθυμούν περαιτέρω λειτουργίες θα πρέπει να πληρώσουν.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC