Τα λάθη στο Twitter, επιστρέφονται -Ποιες αλλαγές θα κάνει άμεσα το δημοφιλές social media

Τα λάθη στο Twitter, επιστρέφονται -Ποιες αλλαγές θα κάνει άμεσα το δημοφιλές social media

Μέχρι τώρα το λάθος… τιτίβισμα στο Twitter, είναι ανεπίστρεπτο. Το έκανες, θα το λουστείς. Δεν έχεις τη δυνατότητα να το διορθώσεις. Οχι για πολύ, καθώς πρόκειται να μπει η εφαρμογή «edit» στο εγγύς μέλλον.

Τούτο θα μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να αλλάζουν τις αναρτήσεις τους και σύμφωνα με πηγές από το Twitter, αυτή η εφαρμογή βρίσκει ψηλά στις μελλοντικές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν.

Σε αυτές τις μικρές αλλαγές, ο χρήστης θα μπορεί να αλλάξει μια λέξη, να διορθώσει ένα λάθος ή και να προσθέσει μια ή δύο λέξεις στο post. Αυτές οι τροποποιήσεις θα φαίνονται όταν ο χρήστης θα κάνει νέο… τιτίβισμα.

Στόχος του Twitter είναι να σταματήσουν τα λανθασμένα, έως ψευδείς πληροφορίες που μέσω της ταχύτατης μετάδοσής τους γίνονται viral.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της εταιρίας, οι μηχανικοί δουλεύουν πάνω στον αλγόριθμο που θα βοηθήσει σ’ αυτή την αλλαγή. Σε πρώτη φάση, η εφαρμογή δεν θα είναι προσιτή σε όλους τους χρήστες. Ως… πειραματόζωα θα χρησιμοποιηθούν συγκεκριμένοι λογαριασμοί που ανήκουν σε celebrities και είναι προσβάσιμοι από εκατομμύρια άλλους χρήστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC