Τα στοιχεία δικαιώνουν τον Ζούκερμπεργκ

Τα στοιχεία δικαιώνουν τον Ζούκερμπεργκ

Οι δικηγόροι του ιστότοπου του Facebook αποκάλυψαν στις αρχές της εβδομάδας ότι έχουν αποδείξεις πως ένας Νεοϋορκέζος δημιούργησε πλαστά συμβόλαια … βάσει των οποίων είναι μέτοχος στην επιχείρηση αξίας 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων, του νεαρού Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Οι αρχές, όπως αναφέρει το Associated Press, υποστηρίζουν ότι το αρχείο του συμβολαίου μεταξύ του Πωλ Σέλια και του Μαρκ Ζούκερμπεργκ το ανέκτησαν από το κομπιούτερ του πρώτου.

Τα όσα περιλαμβάνει το δισέλιδο συμβόλαιο δεν είναι ευδιάκριτα, όμως μοιάζει να αναφέρεται στην πρόσληψη του Ζούκερμπεργκ από τον Σέλια, το 2003 για να εργαστεί για μία βάση δεδομένων που θα περιελάμβανε «χαρτογράφηση» οδικών αρτηριών και τις ονομασίες τους.

Ο Σέλια από την πλευρά του έχει μηνύσει τον ισχυρό άνδρα το Facebook διότι, καθώς ισχυρίζεται, όταν τον προσέλαβε, επένδυσε και 1.000 δολάρια στην «ανώριμη» ακόμα ιδέα, του τότε φοιτητή Ζούκερμπεργκ, να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με τον όρο να ανήκει στον Σέλια η μισή.

Η ομάδα του Facebook αποκαλεί το συμβόλαιο αποδεικτικό στοιχείο της απάτης του Σέλια σε βάρος του Ζούκερμπεργκ.

Επιπλέον λένε ότι πολλά αρχεία που σχετίζονται με την υπόθεση δεν έχουν βρεθεί στο κομπιούτερ του Σέλια.
Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό και η διαδικασία συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC