Τα Galaxy Z Fold 7 και Galaxy Z Flip 7 ίσως έρθουν με οθόνες PHOLED

Τα Galaxy Z Fold 7 και Galaxy Z Flip 7 ίσως έρθουν με οθόνες PHOLED

Απέχουμε σχεδόν ένα χρόνο από την κυκλοφορία των Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Flip 6, όμως η Samsung έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά της για τα Galaxy Z Fold 7 και Galaxy Z Flip 7. Σε αυτά φαίνεται ότι περιλαμβάνεται η χρήση οθονών PHOLED (Phosphorescent OLED).

Πρόκειται για έναν τύπο υλικού που η κορεατική εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο για τα πράσινα και κόκκινα pixes, όμως ως το 2025 θα το κάνει και με τα μπλε. Για την ώρα η Samsung προτιμάει το φθόριο και όχι το φώσφορο, όμως αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει σύντομα. Η αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι η Samsung Display θα χρησιμοποιούσε μπλε φωσφορικό υλικό για τις αναδιπλούμενες συσκευές της το 2024 όμως φαίνεται ότι η διαδικασία παρουσιάζει κάποια προβλήματα.

Εφόσον η Samsung μπορέσει να τα ξεπεράσει, τότε τα αναδιπλούμενα smartphones της σειράς 7 θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους και μικρότερη κατανάλωση ισχύος. Υπάρχει όμως και ένα μειονέκτημα, η μικρότερη διάρκεια των υλικών από φώσφορο σε σχέση με το φθόριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC