Το  πρώτο προϊον τεχνιτής νοημοσύνης για online διαφήμιση

Το  πρώτο προϊον τεχνιτής νοημοσύνης για online διαφήμιση

Το BubbleBox SafeContent, η  νέα καινοτομία που εισάγει η Adheaven, βελτιώνει την απόδοση αλλά και ταυτόχρονα κάνει την διαφημιστική προβολή BubbleBox πιο στοχευμένη απο  ποτέ!. Το BubbleBox SafeContent μηδενίζει το … ρίσκο μια διαφήμιση να εμφανιστεί πάνω σε αρνητικά άρθρα σε site συνεργάτη του BubbleBox.

Το SafeContent, σε πραγματικό χρόνο και αυτόματα – διαβάζει, ανιχνεύει και μέσα απο τον προηγμένο αλγόριθμο τεχνιτής νοημοσύνης “αποφασίζει” – αν το άρθρο είναι θετικό ή αρνητικό ώστε να σερβίρει διαφήμιση πάνω σε αυτό.

Με αυτό το τρόπο  η διαφήμιση γίνεται περισσότερο  στοχευμένη και πιο αποδοτική  απο ποτέ. O Δημήτρης Ρίζογλου CEO της  εταιρίας δηλώνει: “Η Adheaven πιστή στην φιλοσοφία της, αλλάζει την online διαφήμιση και δημιουργεί προϊόντα μοναδικά στο είδος τους, που τα χαρακτηρίζει η υψηλή τεχνολογία και η απόδοση.

To ΒubbleBox με αυτή την αναβάθμιση γίνεται ένας πραγματικά ζωντανός οργανισμός. Όχι μόνο σερβίρει την διαφήμιση αλλά αξιολογεί και κρίνει αν το περιεχόμενο του site είναι αρνητικό και θετικό και αποφασίζει αν θα προβάλει την διαφήμιση.

To ΒubbleBox SafeContent αποτελεί παγκόσμια καινοτομία και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί το BubbleBox γίνεται ακόμα καλύτερο και αναδεικνύεται ως το πιο στοχευμένο μέσο διαφήμισης σήμερα.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC