Τους 25 εκατομμύρια έφτασαν οι χρήστες του Ιnstagram

Τους 25 εκατομμύρια έφτασαν οι χρήστες του Ιnstagram

 

25 εκατομμύρια χρήστες.

Η ίδια η εταιρεία βέβαια δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση. Όμως blogger που παρακολουθεί την εξέλιξη της εφαρμογής υποστηρίζει ότι όχι απλώς  έχει ξεπεράσει τους 25 εκατομμύρια χρήστες, αλλά σύντομα θα φτάσει τους 26.

Ο λόγος στον οποίο έχει καταλήξει στο συμπέρασμα αυτό είναι κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με τα site Statigram και Ink361. Όπως σχολιάζει, ο αριθμοί που εμφανίζονται στο url που δίνουν οι υπηρεσίες αυτές σε κάθε χρήστη αντιστοιχούν στο συνολικό αριθμό του Instagram.

Για παράδειγμα ο δέκατος χρήστης έχει τον αριθμό 10 ενώ ο χιλιοστός τον αριθμό 1000 κ.ο.κ. Καθώς λοιπόν οι αριθμοί που παίρνουν οι νέοι χρήστες πλησιάζουν τα 26 εκατομμύρια, αντίστοιχος είναι και ο αριθμός των χρηστών της εφαρμογής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC