Το μεγαλύτερο μέρος της διαφημιστικής «πίτας»

Το μεγαλύτερο μέρος της διαφημιστικής «πίτας»

Η Facebook Inc. η εταιρία του πιο διαδεδομένου και δημοφιλούς ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως είναι έτοιμη να ξεπεράσει τη … Yahoo! Inc. σε ό,τι αφορά το μεγαλύτερο μέρος της διαδικτυακής διαφημιστικής αγοράς των Η.Π.Α.

Η εταιρία του Zuckerberg θα έχει απολαβές μέχρι και 2.19 δισεκατομμυρίων δολαρίων από online διαφημίσεις και θα κατέχει το μερίδιο του 17.7% της αγοράς των Η.Π.Α., ξεπερνώντας το 13.1% του Yahoo!.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται εν μέρει στην προσέλκυση εταιριών όπως οι Coca-Cola Co., JPMorgan Chase &Co. Και Adidas AG. Σύμφωνα με τους αναλυτές, οι αποδοχές της εταιρίας έχουν υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναφορικά, η Google ακολουθεί με το 9.3% της αγοράς με μία αναμενόμενη αύξηση των αποδοχών της τάξεως του 34% μόνο για φέτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC