Το νέο λευκό Nexus 4

Το νέο λευκό Nexus 4

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του λευκού Nexus 4 δημοσιεύτηκαν πριν λίγο, με την LG να παρουσιάζει μια δεύτερη εκδοχή της συσκευής την οποία έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τη Google και η οποία λαμβάνει πρώτη όλες τις νέες εκδόσεις της Android πλατφόρμας.

Το λευκό Nexus 4 δεν διαθέτει κάποια άλλη αλλαγή πέρα από το χρώμα σε σχέση με το κλασσικό Nexus 4 το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες δημιουργώντας αίσθηση κυρίως με την τιμή του. Έτσι βλέπουμε IPS οθόνη 4.7′ ιντσών με HD ανάλυση, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM και πίσω κάμερα 8mp.Στα πλαίσια της παρουσίασης της συσκευής, ο Kim Wong, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού τμήματος της εταιρείας ανέφερε ότι η LG δεν προτίθεται να κατασκευάσει άλλη Nexus συσκευή, διαψεύδοντας παρόμοιες φήμες που ανέφεραν μια νέα συνεργασία των δύο εταιρειών. Μάλιστα προσέθεσε ότι οι Nexus συσκευές «δεν έχουν καμία αξία χωρίς το skin της εταιρείας» καθώς και ότι η LG θέλει να μειώσει την εξάρτηση της από το Android.

Η κυκλοφορία του Nexus 4 ξεκινάει από το Hong Kong στις 29 Μαΐου και αναμένεται να έρθει σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές χώρες τις «επόμενες εβδομάδες».

Πηγή: engadget
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC