Το Νέο all-around vivo Y22S έχει όλα όσα θες από ένα Smartphone… κι ακόμα περισσότερα!

Το Νέο all-around vivo Y22S έχει όλα όσα θες από ένα Smartphone… κι ακόμα περισσότερα!

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στις μέρες μας, τα smartphone δεν είναι απλά προέκταση του χεριού μας, αλλά ολόκληρης της ζωής μας. Εργαζόμαστε μέσα από τα κινητά μας, επικοινωνούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, παρακολουθούμε ταινίες, ακούμε μουσική και φυσικά αποθηκεύουμε αγαπημένες στιγμές.

Για το λόγο αυτό, ο σύγχρονός χρήστης έχει ανάγκη ενός τεχνολογικά προηγμένου smartphone, το οποίο να του προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία και σε προσιτή τιμή!

Αφουγκραζόμενη τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής των καταναλωτών, η vivo δημιουργεί και παρουσιάζει επίσημα στην ελληνική αγορά το all-around τεχνολογικό εργαλείο της, το vivo Y22S.

Πατώντας γερά στα τεχνολογικά πρότυπα που έχει θέσει η εταιρεία, το νέο vivo Y22S αναβαθμίζει την καθημερινότητα σας σε high-tech level εμπειρία σε όλα τα επίπεδα!

Μοντέρνο Design

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στο vivo Y22S είναι το εντυπωσιακό design του. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του κινητού είναι κομψός και διαθέτει δύο χρωματικές επιλογές: το summer cyan και το starlit blue.

Παράλληλα, πρόκειται για έναν πολύ πρακτικό σχεδιασμό, αφού το τηλέφωνο είναι άνετο στο κράτημα και ανθεκτικό σε γρατσουνιές και δακτυλικά αποτυπώματα. Γεγονός, που το καθιστά το απόλυτο smartphone ενός πολυάσχολου χρήστη, ο οποίος δεν έχει χρόνο να ανησυχεί για την καλή κατάσταση του smartphone του.

Επίσης, το κινητό ανοίγει σε ελάχιστο χρόνο (0,25 δευτερόλεπτα) είτε με σάρωση δαχτυλικών αποτυπωμάτων ή με αναγνώριση προσώπου, ότι πρέπει για όλους εμάς που βγάζουμε το κινητό από την τσέπη συνεχώς και χρειαζόμαστε απευθείας πρόσβαση.

Κορυφαία Φωτογραφική Δημιουργικότητα

Κακά τα ψέματα το κινητό στην εποχή μας έχει γίνει συνώνυμο με τη φωτογραφική κάμερα. όλοι θέλουμε ένα smartphone που να μπορεί να απαθανατίζει τις πιο ευχάριστες στιγμές μας σε υψηλή ποιότητα, ενώ παράλληλα επιτρέπει την δημιουργική τους επεξεργασία.

Το νέο vivo Y22S δεν απογοητεύει ούτε σε αυτόν τον τομέα, καθώς επιτρέπει το τράβηγμα υψηλής ευκρίνειας φωτογραφιών, με επαγγελματική εμφάνιση με έναν ευρύ αισθητήρα που συγκεντρώνει περισσότερο φως και άλλες δυνατότητες που λειτουργούν τέλεια σε έντονο φως ή στο σκοτάδι.

Οι πιο δημιουργικοί μπορούν να παίξουν με την τις τεχνολογίες Bokeh και Face Beauty και να προσθέσουν ζωντάνια, βάθος και φινέτσα σε κάθε φωτογραφική λήψη ή selfie video. Ή μπορούν να διαμορφώσουν τα πορτραίτα τους, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, με πολλά στυλ εμπνευσμένα από επιδείξεις μόδας.

Αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης από το γραφείο μέχρι το σπίτι

Είτε χρησιμοποιείτε το κινητό σας περισσότερο στο σπίτι ή στο γραφείο ή και στα δύο, οι δυνατότητες του vivo Y22S θα σας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα σας.

Έξυπνες δυνατότητες που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη και γρήγορη, όπως μικρά widgets για καλύτερη οργάνωση και αμεσότερη πρόσβαση. Χρήση του κινητού χωρίς άγχος και φόβο για κακόβουλες ενέργειες, χάρις το imanager που εκτελεί σαρώσεις για πιθανούς κινδύνους, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το κινητό σας βρίσκεται συνεχώς σε άριστη κατάσταση.

Τέλος, με μνήμη 6GΒ RAM +128GB ROM, με δυνατότητα επέκτασης έως και 1TB, καθώς και μπαταρία αστείρευτης ενέργειας 5000mAh, θα έχετε ένα smartphone που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!

To νέο vivo Y22S είναι το πιο σύγχρονο all-round τεχνολογικό εργαλείο της εταιρείας στη mid-range κατηγορία, που θα σας εντυπωσιάσει με τις νέες βελτιωμένες δυνατότητες.

Η vivo αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι επενδύει στην ποιότητα, αντιλαμβανόμενη τις βασικές ανάγκες που πρέπει να καλύπτει ένα smartphone τελευταίας γενιάς που προσφέρει κορυφαία φωτογραφική δημιουργικότητα, μοντέρνο design, αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης από το γραφείο μέχρι το σπίτι και μπαταρία αστείρευτης ενέργειας για να μην ξεμένεις ποτέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC