Το τείχος του Βερολίνου έγινε εφαρμογή για το iPhone

Το τείχος του Βερολίνου έγινε εφαρμογή για το iPhone

Ένα διαδραστικό ταξίδι στην ιστορία προσφέρεται πλέον από το Application Store του iPhone και από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Εκπαίδευσης … της Γερμανίας για τους χρήστες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το τείχος του Βερολίνου. Η εν λόγω εφαρμογή που αποτελεί μέρος μια ευρύτερης καμπάνιας για τα 50 χρόνια από την κατασκευή του τείχους προσφέρει στο κοινό μια συλλογή από 200 φωτογραφίες, 20 βίντεο και κείμενα και περισσότερα από 40 ηχητικά ντοκουμέντα.

Η εικονική διαδρομή στην τελευταία “no man’s land” της Δυτικής Ευρώπης δίνει την ευκαιρία σε κάθε χρήστη της εφαρμογής να εντοπίσει με ακρίβεια τα ακριβή σημεία όπου βρισκόταν το τείχος του Βερολίνου μέχρι την οριστική του πτώση την 9η Νοεμβρίου του 1989.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC