Το χαμηλότερο πάγιο της αγοράς με internet από το κινητό

COSMOTE

Δωρεάν απεριόριστη επικοινωνία με τους περισσότερους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, με το χαμηλότερο πάγιο της αγοράς (15€), προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE, όπως υπενθυμίζει με τη νέα επικοινωνία «Μανιάτες» των προγραμμάτων «COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ», και το μήνυμα «Όταν είσαι με τους περισσότερους κερδίζεις!». 

Παράλληλα, η COSMOTE εισάγει τα ανανεωμένα προγράμματα συμβολαίου «COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με internet», που αποτελούν την πλέον ολοκληρωμένη και οικονομική πρόταση συμβολαίου, αφού προσφέρουν : 

  • Απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία με όλη την COSMOTE (συμβόλαια και καρτοκινητά)
  • Απεριόριστη δωρεάν ομιλία και με όλα τα σταθερά, ανάλογα με το πρόγραμμα
  • Δωρεάν χρόνο ομιλίας και μηνύματα προς τα άλλα κινητά
  • Δωρεάν σερφάρισμα στο Internet από το κινητό.

Επιπλέον, με τη συμμετοχή των νέων προγραμμάτων COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε οικογενειακό πακέτο COSMOTE, οι συνδρομητές απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, αφού κερδίζουν έκπτωση έως και 20€ σε κάθε μηνιαίο πάγιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC