Το Χ κάνει τα Likes ιδιωτικά για όλους

Το Χ κάνει τα Likes ιδιωτικά για όλους

Tα Likes που κάνατε στο X ήταν πληροφορίες διαθέσιμες στο κοινό, με αποτέλεσμα να προκαλούνται διάφοροι μπελάδες. Γι’ αυτό η πλατφόρμα αποφάσισε να κάνει ιδιωτικά αυτά τα δεδομένα.

Ο λογαριασμός X Engineering αποκάλυψε ότι θα μπορείτε ακόμα να βλέπετε αναρτήσεις που σας αρέσουν, αλλά οι υπόλοιποι χρήστες όχι. Οι συγγραφείς των tweet θα διατηρήσουν τους μετρητές “μου αρέσει” και θα μπορούν να βλέπουν σε ποιον άρεσαν οι αναρτήσεις τους, αλλά οι υπόλοιποι δεν θα έχουν πρόσβαση στα ονόματα όσων έκαναν like.

Ο Εlon Musk δήλωσε σε ξεχωριστή ανάρτηση ότι είναι «σημαντικό να επιτρέπεται στους ανθρώπους να κάνουν like στις αναρτήσεις χωρίς να δέχονται επίθεση για κάτι τέτοιο».

Οι δημιουργοί και οι χρήστες με συνδρομή επί πληρωμή δεν ήταν ικανοποιημένοι με την αλλαγή, ισχυριζόμενοι ότι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν το engagement στις αναρτήσεις και θα ενισχυόταν η χειραγώγηση της πλατφόρμας μέσω των πληρωμένων likes. Ωστόσο, αυτό μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν like περισσότερα πράγματα, γνωρίζοντας ότι δεν θα κρίνει κανείς τις επιλογές τους.

Η διάθεση αυτής της δυνατότητας σε όλους τους χρήστες θα καταργήσει έναν από τους λόγους για να αποκτήσετε την premium συνδρομή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC