Το facebook ζωντάνεψε στην Αθήνα

Το facebook ζωντάνεψε στην Αθήνα

Τo facebook ζωντάνεψε ξαφνικά στο κέντρο της Αθήνας και ένα μεγάλο αυτοσχέδιο παράθυρο, παρόμοιο με το περιβάλλον του γνωστού ιστότοπου … κοινωνικής δικτύωσης, στήθηκε από street performers, ξαφνιάζοντας ευχάριστα όσους έκαναν τη βόλτα τους στην Καπνικαρέα και στο Θησείο.

Δύο ξυλοπόδαροι άνοιξαν ένα πραγματικό παράθυρο, όπως αυτά του facebook και ξεδίπλωσαν μπροστά στο πλήθος αληθινές διαδικτυακές ιστορίες. Την ίδια στιγμή ένας ολοζώντανος κέρσορας μπήκε στην αυτοσχέδια οθόνη. Μία ομάδα από street performers είχε ήδη γίνει attached στο ζωντανό παράθυρο του facebook και το παιχνίδι μόλις ξεκινούσε.

Με τους περαστικούς να παρακολουθούν έκπληκτοι, ο πρωταγωνιστής πόσταρε στον τοίχο του ότι έχει γενέθλια και οι φίλοι του, που του είχαν κάνει join στην οθόνη, του έκαναν send μπαλόνια, smileys και μια τούρτα, μετατρέποντας ένα
συνηθισμένο post σε πραγματική γιορτή.

Το εντυπωσιακό χάπενινγκ στήθηκε για την προώθηση γνωστής φίρμας στιγμιαίου καφέ, του αγαπημένου όλων μας φραπέ, θυμίζοντας ότι η ζωντανή επικοινωνία είναι πάντα πιο διασκεδαστική.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC