Το Game of Thrones κατέβηκε πειρατικά περισσότερο από κάθε άλλη σειρά το 2015

Το Game of Thrones κατέβηκε πειρατικά περισσότερο από κάθε άλλη σειρά το 2015

Σύμφωνα με το TorrentFreak, το Game of Thrones ήταν η δημοφιλέστερη τηλεοπτική σειρά, όσον αφορά τους θεατές που παρακολουθούν σειρές με πειρατικό τρόπο, καθώς το τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εν λόγω σειράς κατέβηκε μέσω torrent 14,4 εκατομμύρια φορές.

Μάλιστα, το Game of Thrones βγαίνει πρώτο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην κατάταξη των πειρατικά κατεβασμένων σειρών. Στη δεύτερη θέση ήρθε το Walking Dead, με μέγιστο αριθμό κατεβάσματος ενός επεισοδίου 6,9 εκατομμύρια φορές.

Επιπλέον, εκτιμάται ότι ο αριθμός των ατόμων που κατέβασαν το τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του Game of Thrones ήταν διπλάσιος από τον αριθμό των ατόμων που το παρακολούθησαν στην τηλεόραση. Άλλωστε, η συγκεκριμένη σειρά ήταν ανέκαθεν δημοφιλής στην πειρατική κοινότητα, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται κατά τη φετινή διαρροή τεσσάρων επεισοδίων, πριν από την επίσημη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλες σειρές είχαν περισσότερους θεατές μέσω torrents από ότι μέσω τηλεόρασης μέσα στο 2015, όπως, λόγου χάρη, το Mr. Robot και το Suits.

Επίσης, μπορεί ο αριθμός του πειρατικού τρόπου θέασης του Game of Thrones να ξεπερνά τον τηλεοπτικό τρόπο, ωστόσο δεν λαμβάνονται υπόψη άλλοι τρόποι παρακολούθησης της σειράς με νόμιμο τρόπο. Παραδείγματος χάρη, σημαντικός αριθμός ατόμων παρακολούθησε το Game of Thrones μέσω των υπηρεσιών HBO Go και HBO Now.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Entertainment Weekly, εάν οι προαναφερθέντες τρόποι παρακολούθησης συμπεριληφθούν στα ποσοστά τηλεοπτικής παρακολούθησης του Game of Thrones, ο συνολικός αριθμός των τηλεθεατών ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ανά επεισόδιο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές από τις σειρές που περιλαμβάνονται στη λίστα του TorrentFreak με τις δημοφιλέστερες πειρατικά κατεβασμένες σειρές, διαθέτουν μεγαλύτερο αριθμό τηλεοπτικών θεατών. Παραδείγματος χάρη, το επεισόδιο του Big Bang Theory που κατέβηκε τις περισσότερες φορές φτάνει τα 4,4 εκατομμύρια συνολικού κατεβάσματος, ενώ το τηλεοπτικό κοινό της σειράς ανά επεισόδιο είναι 18,3 εκατομμύρια κατά μέσο όρο.

Παρομοίως, το δημοφιλέστερο επεισόδιο του Walking Dead μέσω torrents κατέβηκε 6,9 εκατομμύρια φορές, ενώ το αντίστοιχο επεισόδιο προβλήθηκε στην τηλεόραση από 15,78 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC