Το Google Street View πάει Αμαζόνιο

Το Google Street View πάει Αμαζόνιο

 

η… χάρη του Google Street View. Ο κολοσσός του Internet ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει η φωτογράφηση του γιγαντιαίου ποταμού σε συνεργασία με την οργάνωση FAS η οποία μάχεται για την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή. 

Η Google θα μοιραστεί το έργο της φωτογράφησης με ντόπιους κατοίκους, οι οποίοι παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια φωτογραφίας. Όταν ολοκληρωθεί η φωτογράφηση, θα γίνει μία «συρραφή» των εικόνων, ώστε να δημιουργηθεί ένα τεράστιο μωσαϊκό που θα δώσει την ευκαιρία σε εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου να γνωρίζουν τις πιο απόμακρες γωνιές του Αμαζονίου.

Με αυτή την προσπάθεια, η Google ελπίζει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να βοηθήσει στη διάσωση του δάσους του Αμαζονίου. Το σκεπτικό της είναι ότι αν ο κόσμος μπορέσει να δει πραγματικές εικόνες από αυτό το μέρος, θα συμβάλει στις προσπάθειες για τη διατήρησή του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC